Zo viert Geert Hoste Kerst en Nieuwjaar…

Het was echt heerlijk om gisteren in het Christmas House, tijdens de vierde aflevering van “Svens Eindejaarsvragen” op Joe, tussen 7 en 8, mijn grote vriend Geert Hoste te mogen ontvangen. We hebben gepraat over z’n carrière, over het voorbije, en over het komende jaar. En ik heb Geert ook gevraagd hoe hij de feestdagen doorbrengen zal.

Gedurende een dikke 20 jaar betekende het eindejaar voor Geert Hoste: werken. Hij vulde met z’n populaire eindejaarsshow met het grootste gemak de grootste Vlaamse zalen. Maar toen hij in 2016 onverwacht aankondigde met die shows te stoppen, kreeg hij plots een zee van tijd in deze periode. Z’n geweldige vrouw Véronique zei toen tegen Geert: de komende jaren gaan we oud en nieuw altijd in het buitenland doorbrengen.

Kerst brengen Geert en z’n vrouw sinds jaar en dag door bij goede vrienden, waar ze lekker eten, een mooi glas drinken, en gezellig vroeg moe worden. En enkele dagen later gaan ze het vliegtuig op om ergens ver weg te klinken op een mooi eindejaar (zonder conférence) en een schitterend nieuw jaar. En het wordt een mooi jaar, Geert wordt in 2020 namelijk 60. Geert is een topvriend, dus die bijzondere verjaardag gaan we zeker goed vieren! Maak er mooie kerstdagen van vriend!

 

Volgende week tussen 7 en 8 krijg ik trouwens op maandag het bezoek van Peter Goossens, op dinsdag is het aan Maggie De Block, op woensdag komt Jan Jambon langs, en mijn laatste gast op donderdag is Kürt Rogiers. Iedereen van harte welkom in het Christmas House.

Dit waren de gasten van de voorbije week, en hoe ze de kerst gaan vieren…