Het favoriete restaurant van Hannah Van Ongevalle

Ook altijd op zoek naar culinaire pareltjes die je niet mag missen? Would Be Chef helpt je met plezier op weg naar de niet te missen hotspots van de experts! Inside information dus van de local foodies. Met deze keer het favoriete restaurant van Hannah Van Ongevalle!

Hannah ken je als leading lady van de Belgische cocktailwereld. Samen met haar vader, broer & zus runt ze de speakeasy bar The Pharmacy in Knokke. En ze opende afgelopen weekend ook een vestiging in Park Den Brandt in Antwerpen!

In 2014 werd Hannah verkozen tot beste bartender van België en heeft ze ondertussen een cocktail & mixologist expertise uitgebouwd om op elk uur van de dag een tasty cocktailcreatie op de bartoog te toveren. Op njam! presenteert ze het aperitiefprogramma ‘It’s Aperotime Somewhere in the World’. Ze trouwt dit jaar met de liefde van haar leven Guillaume.

Als er één adres is waar Hannah aan verknocht is in België dan is het Willem Hiele in Koksijde. “Willem Hiele is het restaurant in België wat me steeds weer blijft verbazen iedere keer ik er kom. Hoe Willem en zijn vrouw Shannah creatief kunnen zijn in bord en service werkt enorm inspirerend voor mij”, vertelt Hannah. Zelf volgde ze een theateropleiding en voor haar is een bezoek aan Willem Hiele alsof je naar een show gaat kijken, het is een ware culinaire ervaring van a tot z.

“De gerechten van Willem variëren van super simpel tot ingenieuze borden. Mijn favoriete zijn o.a. de espresso met garnalen en de purple rain. Aangezien ik vaak werk is uit eten dan ook een echte manier om te ontsnappen aan de drukte en te genieten met mijn vriend. Soms gaan we er lunchen en blijven we er gewoon uren hangen.”

Willem Hiele begon als gastentafel in het vissershuisje van zijn ouders. Ondertussen groeide het restaurant uit tot een volwaardig restaurant waar vooral rond seizoensingrediënten wordt gewerkt. Je kan er lunchen of kiezen uit een kleine (5 gerechten) of grote wandeling (7 gerechten).

“Bij Willem Hiele is het elke keer weer genieten én geïnspireerd geraken. Een tijdje terug maakte ik zelfs een heuse Willem Hiele cocktail voor The Pharmacy.”

View this post on Instagram

#willemhiele#bramski#duingin

A post shared by Willem Hiele (@willemhiele) on

Heb jij nog topadresjes die we niet mogen missen? Laat het ons gerust weten via social media of mail naar [email protected]. Alvast smakelijk!