Ook altijd op zoek naar culinaire pareltjes die je niet mag missen? Would Be Chef helpt je met plezier op weg naar de niet te missen hotspots van de experts! Inside information dus van de local foodies. Met deze keer het favoriete restaurant van Hannah Van Ongevalle!
Hannah ken je als leading lady van de Belgische cocktailwereld. Samen met haar vader, broer & zus runt ze de speakeasy bar The Pharmacy in Knokke. En ze opende afgelopen weekend ook een vestiging in Park Den Brandt in Antwerpen!
In 2014 werd Hannah verkozen tot beste bartender van België en heeft ze ondertussen een cocktail & mixologist expertise uitgebouwd om op elk uur van de dag een tasty cocktailcreatie op de bartoog te toveren. Op njam! presenteert ze het aperitiefprogramma ‘It’s Aperotime Somewhere in the World’. Ze trouwt dit jaar met de liefde van haar leven Guillaume.
https://www.instagram.com/p/BgqV5qaglr5/?utm_source=ig_web_copy_link
Als er één adres is waar Hannah aan verknocht is in België dan is het Willem Hiele in Koksijde. “Willem Hiele is het restaurant in België wat me steeds weer blijft verbazen iedere keer ik er kom. Hoe Willem en zijn vrouw Shannah creatief kunnen zijn in bord en service werkt enorm inspirerend voor mij”, vertelt Hannah. Zelf volgde ze een theateropleiding en voor haar is een bezoek aan Willem Hiele alsof je naar een show gaat kijken, het is een ware culinaire ervaring van a tot z.
https://www.instagram.com/p/Bhg1ohpnRpV/?utm_source=ig_web_copy_link
“De gerechten van Willem variëren van super simpel tot ingenieuze borden. Mijn favoriete zijn o.a. de espresso met garnalen en de purple rain. Aangezien ik vaak werk is uit eten dan ook een echte manier om te ontsnappen aan de drukte en te genieten met mijn vriend. Soms gaan we er lunchen en blijven we er gewoon uren hangen.”
https://www.instagram.com/p/BYvORkqFDNK/?utm_source=ig_web_copy_link
Willem Hiele begon als gastentafel in het vissershuisje van zijn ouders. Ondertussen groeide het restaurant uit tot een volwaardig restaurant waar vooral rond seizoensingrediënten wordt gewerkt. Je kan er lunchen of kiezen uit een kleine (5 gerechten) of grote wandeling (7 gerechten).
https://www.instagram.com/p/BVH2Iill2YM/?utm_source=ig_web_copy_link
“Bij Willem Hiele is het elke keer weer genieten én geïnspireerd geraken. Een tijdje terug maakte ik zelfs een heuse Willem Hiele cocktail voor The Pharmacy.”
https://www.instagram.com/p/BVHHOkalK6I/?utm_source=ig_web_copy_link
Heb jij nog topadresjes die we niet mogen missen? Laat het ons gerust weten via social media of mail naar [email protected]. Alvast smakelijk!
Wat zijn we blij met deze hippe en lekkere pizzatent vlakbij onze flat. Niks is chique aan dit restaurant dat in 1995 is gestart, maar dit is wel al eventjes the place to be voor vooral jonge mensen … Lees meer
Neen, het hoeven niet altijd gastronomische restaurants te zijn, ook niet als we op vakantie zijn. In Bangkok moet je ook de rooftops een kans geven. Het eten is er niet per se om hetzelfde niveau als de hallucinante hoogte waar je soms zit te dineren, maar er zijn uitzonderingen en Le Du Kaan is er een van … Lees meer
Bangkok is de stad met misschien wel de zaligste rooftops van de wereld. De stad met meer dan tien miljoen inwoners heeft veel hoogbouw, en op veel van die wolkenkrabbers zit een restaurant of café met schitterend uitzicht … Lees meer
Wat volgt, is een verslag van misschien wel het zotste etentje ooit. We slaagden erin om twee plaatsen te bemachtigen aan de guest table van Gaggan Anand … Lees meer
Een paar maanden geleden, in november 2024 gebeurde iets historisch. Voor het eerst in de geschiedenis kreeg een Thais restaurant een derde Michelinster … Lees meer
Ik kan je zeggen: als je ooit in Bangkok bent dan moet je alles op alles zetten om bij chef Pam te gaan eten. Ze is een absolute culinaire popster in de Aziatische culinaire wereld … Lees meer
Wanneer je na een paar drukke maanden op een vrijdagmiddag naar Bangkok vliegt, dan weet je dat je op zaterdag met een kleine jetlag en een beetje vermoeid aan de reis begint … Lees meer
Ik zal maar met de deur in huis vallen: dit is misschien wel het allermoeilijkste verslag van een restaurantbezoek ooit op deze blog. Het heeft dan ook lang geduurd voor ik het helemaal heb uitgeschreven … Lees meer