De 5 meest bekeken recepten van 2018

We zijn bijna aan het einde van het jaar. Straks vieren we de komst van 2019. Mag ik jullie ontzettend bedanken omdat jullie  mijn foodblog zo trouw blijven volgen. In de lente van 2017 dacht ik: zou het niet fijn zijn om mijn recepten, mijn meningen, en mijn restaurantbesprekingen te delen online. Intussen zijn we anderhalf jaar verder en komen er elke dag vele duizenden mensen hier even kijken op Would Be Chef.

Ik krijg ook elke dag een heleboel mailtjes, sms’jes en berichten op Facebook, Twitter en Instagram van mensen die mijn recepten hebben gebruikt. Blijf dat vooral doen. Ik probeer ook zoveel mogelijk te antwoorden. Dat lukt in de drukte soms niet altijd, maar dring dan gerust even aan; soms raken berichtjes wat ondergesneeuwd, en dan is een reminder altijd een goed idee.

Heel opvallend trouwens: de gerechten die het meest bekeken worden zijn meestal makkelijk om te maken. Hoe ingewikkelder, hoe minder interesse. En daarnaast scoren comfortfood en pasta’s het beste, samen met echt gezonde gerechten. De vijf best scorende gerechten van 2018 zet ik hier nog even voor jullie op een rijtje.

Mag ik u een lekker en gezond 2019 toewensen. Vier uitgebreid, kies een BOB, en knuffel en kus elkaar om twaalf uur vollebak! Ook het komende jaar zal ik jullie proberen te verwennen met heel veel lekkere ideetjes. Makkelijke, en gezonde. (En soms ook eens minder makkelijke en minder gezonde, omdat een zonde ook wel eens mag). Santé!

NUMMER 1: GEZONDE OVENSCHOTEL

NUMMER 2: DE BESTE SPAGHETTI OOIT

 

NUMMER 3: KIPPENBOULET MET GESTOOMDE GROENTJES

NUMMER 4: WORTEL SPAGHETTI MET RIVIERKREEFTJES

NUMMER 5: GEMARINEERDE ZALM MET COURGETTI