Deze week wordt koken 5 keer easy voor jou!

De herfst is volgens de kalender vorige week al gestart, maar het weer was gelukkig nog een paar dagen in na-zomer-modus. Wat heb ik dit weekend nog genoten van het heerlijke weer, met een paar fuiven, een heerlijke wandeling zaterdag met allemaal volgers van de blog en Curcufen in Beernem, en een zalige lunch gisteren in Nederland bij één van mijn favoriete restaurants, Interscaldes.

Maar het is weer maandag en de sfeer zou wel eens kunnen omslaan, want dat doet het weer deze week ook. Wellicht zal de herfst de komende dagen echt zijn intrede doen. En op de koop toe zijn de dagen ook alweer aan het korten. Logisch, want over een paar dagen is het alweer oktober. En we zijn minder dan drie maanden verwijderd van kerstmis. Zo snel vliegt de tijd.

Maar één zorg ga ik al uit je handen nemen deze week. Ik heb vijf zalige recepten voor jou op een rijtje gezet waar je je profijt mee kunt doen. Niks te complex maar wel boordevol smaak. Geniet, en trek je niet teveel aan van het mindere weer, dat gaat ook wel weer over. Geloof me.

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG