Gezond eten na de paasdagen, hier is mijn weekmenu

Het is paasmaandag vandaag. Hopelijk hebben jullie genoten van het mooie weer de voorbije dagen. Na twee weekjes vakantie in Barcelona zijn mijn batterijen ook weer goed opgeladen. En morgen vertrek ik opnieuw.

Ik ga twee weken lang handdoeken leggen aan zwembaden in de hele wereld. Als je luistert naar Joe kun je elke ochtend een reis voor twee winnen naar de geheime vakantieplek waar ik de handdoek gelegd heb. Zelfs Anke weet niet naar waar ik vertrekken ga morgenvroeg vanop Brussels Airport. Spannend. Maar vooral bijzonder dat ik radio ga maken vanuit het buitenland met enkel een laptop. Zottekes is dat wel. Maar ik hou van zo’n uitdagingen.

Dat wil natuurlijk zeggen dat ik deze week zelf niet zal koken… maar iets zal eten in de hotels waar ik naartoe trek. Volg mijn reis zeker op de radio, maar ook op al mijn sociale media. Let wel op: ik ga het wat mysterieus houden…

Maar het is niet omdat ik niet ga koken dat ik jullie geen weekmenu voorschotelen kan. De asperges zijn, hoe kan het ook anders, zeker ook weer van de partij. En nog vier andere super lekkere gerechten om van te genieten! Kook ze!

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG