MOEDERDAG MET LEKKERE RECEPTEN

In de provincie Antwerpen is het “moederkesdag” vandaag, en dat mag wel eens gevierd worden. Ook al woont mijn mama in Knesselare, ik woon zelf al 13 jaar in Bonheiden, en dat is nipt nog in de provincie Antwerpen, dus ik vier moederdag twee keer per jaar, want je kunt je mama niet genoeg in de bloemetjes zetten.

En daarom: leve mama Anny!! Want net als velen onder jullie heb ik de goesting in lekker eten echt wel van thuis uit mee gekregen. Mijn lieve mama Anny is een uitstekende kok. De smaakvolle Vlaamse keuken, met (h)eerlijke ingrediënten, zonder al teveel poespas, dat is de keuken die ze voor mijn papa André, mijn broer Arn, en mijzelf altijd heeft gemaakt, en waar we tot op vandaag zot van zijn. En mijn drie nichtjes Julie, Anna en Estée houden ook zo van oma’s keuken.

Mama heeft het voorbije jaar verschillende recepten met mij, en dus ook met jullie, gedeeld op Would Be Chef, en ik zet er hier graag een paar op een rij. Verwacht je aan een gezonde Vlaamse keuken, en geniet met volle teugen. En vier moederdag zeker ook met jouw mama, die misschien ook wel zo’n enthousiaste en getalenteerde kok is. We moeten ons moeders immers koesteren, want ze zijn goud waard!