
Geen zorgen. Met mijn weekmenu weet je elke dag wat gekookt!
Voila, daar gaan we weer. Nog drie weken en het is kerstmis. En als je kinderen hebt die nog in de lagere school zitten, dan start de vakantie al over twee weken. Kortom: 2021 is ook weer bijna over. Onwaarschijnlijk.
Voor deze week hoef je je alvast geen zorgen te maken. Ik heb 5 leuke gerechten voor je klaargemaakt, en deze keer suggereer ik er ook telkens een aangepast wijntje bij vanop www.wijnornelis.be
Op deze manier kunnen de gerechten van vandaag al een try-out zijn voor de feestdagen, wie weet? Smakelijk! En hou je lekker warm deze week.
MAANDAG
Een heerlijk vleesgerecht dat perfect past bij mijn Merlot Cabernet
DINSDAG
Lamsfilet is altijd lekker, zeker met mijn Gran Reserva 2015 uit Spanje. Leuk om deze week al eens uit te proberen, maar ook een topper voor de feestdagen binnenkort!
WOENSDAG
Quiche Lorraine is altijd lekker, en als je op zoek bent naar een betaalbare lekkere witte wijn, dan kan ik jou mijn chardonnay Pays d’Oc van harte aanraden.
DONDERDAG
Een heerlijke pasta voor de winter, en daarbij een glaasje Barolo, en je scoort zeker bij de vrienden!
VRIJDAG
De week feestelijk afsluiten doen we met gevulde perzik met zalm en een glas chardonnay van Nobel
Reacties