Hier waren we exact een jaar geleden, en het was zalig!

Soms moet een mens eens kunnen nostalgisch terugdenken aan mooiere tijden toch? Exact een jaar geleden waren we op uitnodiging van de plaatselijke toeristische dienst een paar dagen in het fantastische Süd-Tirol. We hebben er echt fantastische herinneringen aan. Ik was vanochtend even door m’n foto’s aan het scrollen, en ik kon me elk moment weer voor de geest halen.

Het waren immers heerlijk zonnige dagen in een prachtig stukje van Noord-Italië, vol lekker eten, hele mooie wandelingen, prachtige uitzichten, topwijnen, mooie hotels en super vriendelijke mensen. Als we ooit weer naar het buitenland mogen reizen is dit een plek waar we zeker terug willen gaan.

Waarom? Bekijk gewoon eens onze verslagen van die vier zalige dagen Süd-Tirol in 2019 en je zult het meteen begrijpen, en goesting krijgen om ook te vertrekken. Voorlopig kunnen we enkel terugdromen, en hopen op betere tijden. En onze beste wensen sturen naar de vriendelijke mensen die we daar ontmoet hebben. Veel sterkte ook aan hen, en we duimen voor beterschap!