Ik heb veel goed nieuws, en een heerlijk weekmenu

Het is maandag. Joepie! Het begin van een nieuwe week. En ik heb goed nieuws: Anke is helemaal terug van weg geweest. Ze presenteert weer gewoon de ochtendshow Op Joe mee vanuit de studio in Vilvoorde. Zo zie je maar: alles komt goed. En ik heb nog goed nieuws: het is nog de hele week “solden” bij Wijn Ornelis. Nu ja, solden is niet het juiste woord, want dat doe je als je de stok van vorig jaar wil liquideren, en daar zijn we nog niet aan toe, want we zijn pas twee maand geleden gestart met dit mooie verhaal. Maar op twee van mijn wijnen, mijn Chardonnay Pays D’Oc en mijn Gran Reserva kun je nog tot 31 januari 10 procent korting krijgen. Gebruik daarvoor wel de speciale actiecode ORN10CONTENT

In mijn weekmenu heb ik deze week 5 gerechten geselecteerd waarbij deze twee wijnen uitstekend passen. Zo heb je al een beetje idee welke combinaties mogelijk zijn. Maar de gerechten zijn natuurlijk even lekker met een goed glas water bij. Wat je maar verkiest. Maak er sowieso een mooie week van. We zitten in de laatste rechte lijn van januari, straks is het februari en Valentijn, en voor je het weet gaan we richting lente!

MAANDAG

Een super makkelijk gerecht op maandag. Een blik, en een zakje uit de diepvriesafdeling van de supermarkt, en je bent vertrokken. En mijn Chardonnay is daarbij de ideale pairing.

DINSDAG

Deze burger past perfect bij mijn mooie Spaanse Gran Reserva

WOENSDAG

Deze klassieker met zalm is gewoon overheerlijk, en ideaal bij mijn Chardonnay

DONDERDAG

Ook dit is een zalig gerecht, waar mijn Chardonnay perfect bij past!

VRIJDAG

Op vrijdag mijn Gran Reserva nog eens opendoen, dan is dit feestelijk gerecht een prima keuze.