Mag ik even helpen? Het nieuwe weekmenu

Zo vriendjes, het weekend is alweer achter de rug! Voor mij eerlijk gezegd een zalig weekend. Ik heb veel gewandeld, heb veel DJ-sets achter de rug. Gisteren gingen we lunchen bij een hele lieve neef van me en zijn vriend, en die twee koken zalig.

En tussendoor hebben we het compromis getekend van ons nieuwe huis. We moven na 15 zalige jaren van Rijmenam naar Lochristi bij Gent. Weer een beetje dichter bij mijn ouders, en dat vind ik heerlijk nieuws, en ook een mooie streek. En het belangrijkste is wel: we hebben daar een huis gevonden waarop we stapelverliefd zijn. Ik droom nu al van mijn nieuwe keuken. Daar gaan we weer mooie tijden beleven, ik weet het wel zeker!

Maar soit, na een weekend als een rollercoaster is het tijd voor een mooie herfstige week. En we gaan weer gezond en lekker proberen te koken. Ik zit nog altijd op schema. Veel wandelen. Weinig alcohol. Gezond eten. En met deze recepten moet dat wel weer lukken! Veel succes iedereen. En hopelijk beleven jullie ook mooie herfstdagen.

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag