Waar lekker eten in Antwerpen, Brussel, Leuven, Hasselt en Gent?
Nieuws

Waar lekker eten in Antwerpen, Brussel, Leuven, Hasselt en Gent?

Op zoek naar een leuk plekje om te lunchen of te dineren? Op Would Be Chef heb ik het voorbije jaar de leukste eetadresjes verzameld van local foodies, mensen die wonen in deze boeiende steden, en die hun hidden spots graag aan jullie willen aanbevelen. Dat zijn niet per se de meest chique eettenten, vaak zelfs integendeel.

Het zijn eerder authentieke gezellige restaurantjes waar mensen goed ontvangen worden voor een lekkere maaltijd, met een persoonlijke aanbieding. Nog eens grote dank aan de foodies die hun geheime plekjes al deelden met ons, en weet: ook de komende maanden komen er nog veel goede tips aan.

Antwerpen

Antwerpen: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Antwerpen: de hotspots volgens local foodies

Antwerpen is zalig om te shoppen en cultuur op te snuiven maar al even interessant als het op culinair vlak aankomt. Zak je binnenkort af naar ’t Stad, dan serveren we bij Would Be Chef graag enkele hotspots waar de local foodies reserveren. Maak kennis met Bieke Verheye, Patricia Goijens & Tanguy Ottomer … Lees meer

Brussel

Brussel: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Brussel: de hotspots volgens local foodies

Ook Brussel kent heel wat leuke plekjes om de voeten onder tafel te schuiven. Van top koffiebars, lunchbars tot klassiekers waar je terecht kan voor een uitgebreid diner. Ik zelf heb jaren in Brussel gewoond en ging heel vaak op ontdekking in de Vlaamse wijk aan de Dansaertstraat. Maar er zijn nog meer adresjes natuurlijk … Lees meer

Leuven

Leuven: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Leuven: de hotspots volgens local foodies

Leuven, bekend als de eeuwige studentenstad … is veel meer dan enkel studeren! Leuven bruist en is de plek bij uitstek om te gaan shoppen, wat cultuur op te snuiven en te genieten van héérlijk culinair tafelen. Inspiratie nodig om je lunch of diner te reserveren? Would Be Chef helpt je graag op weg met de plekjes waar de local foodies uit Leuven zelf de benen onder tafel schuiven … Lees meer

Hasselt

Hasselt: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Hasselt: de hotspots volgens local foodies

Met de feestdagen in aantocht trek je binnenkort misschien wel eens op citytrip in eigen land … en dan is Hasselt zeker een goeie optie! Je kan er shoppen, cultuur opsnuiven en genieten in tal van lekkere restaurantjes. Wil je alle culinaire hotspots op een rij? Would Be Chef deelt met plezier de niet te missen hotspots van de experts ter plaatse … Lees meer

Gent

Gent: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Gent: de hotspots volgens local foodies

Plan je binnenkort een tripje richting Gent en wil je meteen alle culinaire hotspots op een rij? Goed nieuws, want voortaan delen we op Would Be Chef ook de niet te missen adresjes van de experts ter plaatse! Inderdaad Gent door de ogen van de local foodies! Maak kennis met Lars Lagaisse, Angelique Foré en Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer