Zo vieren onze BV-koppels Valentijn

Doen jullie mee vandaag met Valentijn? Gaan jullie lekker eten op restaurant? Kook je zelf zijn of haar favoriete pasta, of haal je iets lekkers bij de traiteur? En gaat er straks een flesje cava of champagne open? Of kijken jullie samen voetbal met een pintje bier en gefrituurde hapjes? Of (want dat kan natuurlijk ook altijd) ga je morgen blij zijn wanneer deze (verplicht) romantische dag eindelijk achter de rug is, omdat je een serieuze indigestie krijgt van al die hartjes en al dat zeemzoeterig gedoe?

Ook onze BV-koppels lopen eigenlijk niet zo ontzettend wild van Valentijn. Els, de vrouw van Kürt Rogiers zal vanochtend wel een boterham in de vorm van een hartje snijden, omdat ook de dochters dat wel pleant vinden. Als de geweldige hobbychef Bart Kaëll vanavond voor zijn man Luc kookt dat mag het alvast geen gerecht met truffel zijn, want dat vindt hij maar niks. Topzwemmer Pieter Timmers kookt vijf keer per dag voor zichzelf, maar misschien haalt z’n vrouw Elle vandaag wel wat Secreto 07 in huis, want daar zijn ze beiden zot van. Leen Dendievel en haar man, zanger Udo, doen wellicht niks speciaals vandaag, want deze dag zegt hen werkelijk niks. Misschien hebben Sven Nys en zijn Anneke wel een tafeltje in EED in Leuven kunnen scoren, want dat staat al even op hun verlanglijstje. En het koppel der koppels, Nicole en Hugo eten misschien wel kreeft of oesters, want daar zijn ze gek van, al durven ze ook nog wel eens genieten van een stukje foie gras.

Lees al intieme (culinaire) ontboezemingen van onze BV-koppels, plus wat ze wel lusten en waar ze liefst voor passen, en hun favoriete restaurantjes in binnen- en buitenland hieronder nog eens na. En of je nu Valentijn viert of niet: leve de liefde. En al zeker: leve de liefde voor lekker eten!