Zo vieren onze BV-koppels Valentijn
Nieuws

Zo vieren onze BV-koppels Valentijn

Doen jullie mee vandaag met Valentijn? Gaan jullie lekker eten op restaurant? Kook je zelf zijn of haar favoriete pasta, of haal je iets lekkers bij de traiteur? En gaat er straks een flesje cava of champagne open? Of kijken jullie samen voetbal met een pintje bier en gefrituurde hapjes? Of (want dat kan natuurlijk ook altijd) ga je morgen blij zijn wanneer deze (verplicht) romantische dag eindelijk achter de rug is, omdat je een serieuze indigestie krijgt van al die hartjes en al dat zeemzoeterig gedoe?

Ook onze BV-koppels lopen eigenlijk niet zo ontzettend wild van Valentijn. Els, de vrouw van Kürt Rogiers zal vanochtend wel een boterham in de vorm van een hartje snijden, omdat ook de dochters dat wel pleant vinden. Als de geweldige hobbychef Bart Kaëll vanavond voor zijn man Luc kookt dat mag het alvast geen gerecht met truffel zijn, want dat vindt hij maar niks. Topzwemmer Pieter Timmers kookt vijf keer per dag voor zichzelf, maar misschien haalt z’n vrouw Elle vandaag wel wat Secreto 07 in huis, want daar zijn ze beiden zot van. Leen Dendievel en haar man, zanger Udo, doen wellicht niks speciaals vandaag, want deze dag zegt hen werkelijk niks. Misschien hebben Sven Nys en zijn Anneke wel een tafeltje in EED in Leuven kunnen scoren, want dat staat al even op hun verlanglijstje. En het koppel der koppels, Nicole en Hugo eten misschien wel kreeft of oesters, want daar zijn ze gek van, al durven ze ook nog wel eens genieten van een stukje foie gras.

Lees al intieme (culinaire) ontboezemingen van onze BV-koppels, plus wat ze wel lusten en waar ze liefst voor passen, en hun favoriete restaurantjes in binnen- en buitenland hieronder nog eens na. En of je nu Valentijn viert of niet: leve de liefde. En al zeker: leve de liefde voor lekker eten!

Zo vieren Kürt Rogiers & z'n vrouw Els Valentijn!
Nieuws

Zo vieren Kürt Rogiers & z’n vrouw Els Valentijn!

Het is zo fijn en bijzonder om deze Valentijnsreeks op Would Be Chef te mogen starten met een babbel met mijn goede vrienden Kürt Rogiers en z’n geweldige vrouw Els. Ik heb natuurlijk jarenlang een ochtendshow met Kürt gepresenteerd, en we zijn sinds die tijd beste maten gebleven. Kürt heeft met Els een vrouw uit de duizend, super attent en lief, behoorlijk down to earth, en dan nog eens een prima kok ook … Lees meer

https://wouldbechef.be/nieuws/zo-vieren-luc-appermont-bart-kaell-valentijn/

Zo vieren Pieter Timmers & Elle Valentijn!
Nieuws

Zo vieren Pieter Timmers & Elle Valentijn!

Pieter Timmers is op dit moment zonder discussie onze beste en populairste zwemmer. Met zijn 2 meter en zijn 89 kilo spieren staat de zilveren medaillewinnaar op de Olympische Spelen van 2016 zo strak als een speer. En zijn geweldige vrouw Elle is altijd een fijne collega van me geweest bij Medialaan … Lees meer

Zo vieren Leen Dendievel & Udo Valentijn!
Nieuws

Zo vieren Leen Dendievel & Udo Valentijn!

Alweer twee absolute toppers voor onze Valentijnsspecial op Would Be Chef: Leen Dendievel en Udo Mechels. Leen Dendievel is een kanjer van het zuiverste water. Een topactrice die je kent van Thuis. Maar ze heeft ook al verschillende superboeiende boeken geschreven. “Asem” over paniekaanvallen en “Hard” over liefdesverdriet … Lees meer

Zo vieren Sven Nys & Anneke Valentijn!
Nieuws

Zo vieren Sven Nys & Anneke Valentijn!

Vandaag alweer een zeer charmant koppel in onze Valentijnsspecial. Sven Nys en z’n vriendin Anneke. Sven is al jaren een goede copain van ons. Hij kwam al vaker bij ons thuis eten, en we zaten ook al meermaals samen aan tafel bij ons gemeenschappelijke vriend Roger van Damme. Sven is een absolute topsporter geweest, een voorbeeld voor velen, en dan nog eentje met een ijzeren discipline … Lees meer

Hoe culinair zijn Nicole & Hugo?
Nieuws

Hoe culinair zijn Nicole & Hugo?

Ze zijn vanochtend te gast bij Joe: Nicole en Hugo zijn zo’n beetje Vlaanderens ultieme liefdeskoppel. Ze horen bij elkaar als de zon en de maan, als peper en zout, als Romeo en Julia, maar dan gelukkig met wat meer (en veel langer durend) succes dan die twee laatste. Op de koop toe zijn onze twee eeuwige tortelduifjes ook nog eens goede vrienden van ons … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer