Dit moet je eens doen om de schrikkeldag feestelijk te vieren
Nieuws

Dit moet je eens doen om de schrikkeldag feestelijk te vieren

Eén ding is zeker: vandaag is een cadeautje. Een extra dag die je maar één keer om de vier jaar er zomaar gratis bovenop krijgt. Gebruik deze schrikkeldag om eens iets heel tofs te doen. Waarom trek je er met je geliefde (en eventueel met je kinderen of kleinkinderen) eens niet tussenuit en ga je jezelf niet eens uitgebreid verwennen met een leuk etentje in één van die toffe Vlaamse steden.

Ik zet alvast de leukste tips even op een rij voor je… Dan kun je vlug iets boeken, een dagje shoppen, en lekker gaan lunchen of dineren vandaag… Enjoy!

ANTWERPEN

Antwerpen: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Antwerpen: de hotspots volgens local foodies

Antwerpen is zalig om te shoppen en cultuur op te snuiven maar al even interessant als het op culinair vlak aankomt. Zak je binnenkort af naar ‘t Stad, dan serveren we bij Would Be Chef graag enkele hotspots waar de local foodies reserveren. Maak kennis met Bieke Verheye, Patricia Goijens & Tanguy Ottomer … Lees meer

BRUSSEL

Brussel: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Brussel: de hotspots volgens local foodies

Ook Brussel kent heel wat leuke plekjes om de voeten onder tafel te schuiven. Van top koffiebars, lunchbars tot klassiekers waar je terecht kan voor een uitgebreid diner. Ik zelf heb jaren in Brussel gewoond en ging heel vaak op ontdekking in de Vlaamse wijk aan de Dansaertstraat. Maar er zijn nog meer adresjes natuurlijk … Lees meer

LEUVEN

Leuven: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Leuven: de hotspots volgens local foodies

Leuven, bekend als de eeuwige studentenstad … is veel meer dan enkel studeren! Leuven bruist en is de plek bij uitstek om te gaan shoppen, wat cultuur op te snuiven en te genieten van héérlijk culinair tafelen. Inspiratie nodig om je lunch of diner te reserveren? Would Be Chef helpt je graag op weg met de plekjes waar de local foodies uit Leuven zelf de benen onder tafel schuiven … Lees meer

HASSELT

Hasselt: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Hasselt: de hotspots volgens local foodies

Met de feestdagen in aantocht trek je binnenkort misschien wel eens op citytrip in eigen land … en dan is Hasselt zeker een goeie optie! Je kan er shoppen, cultuur opsnuiven en genieten in tal van lekkere restaurantjes. Wil je alle culinaire hotspots op een rij? Would Be Chef deelt met plezier de niet te missen hotspots van de experts ter plaatse … Lees meer

GENT

Gent: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Gent: de hotspots volgens local foodies

Plan je binnenkort een tripje richting Gent en wil je meteen alle culinaire hotspots op een rij? Goed nieuws, want voortaan delen we op Would Be Chef ook de niet te missen adresjes van de experts ter plaatse! Inderdaad Gent door de ogen van de local foodies! Maak kennis met Lars Lagaisse, Angelique Foré en Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde … Lees meer

KNOKKE

Knokke: de hotspots volgens local foodies
Nieuws

Knokke: de hotspots volgens local foodies

Ook in de gure wintermaanden kan je lekker richting de kust om te gaan uitwaaien tijdens een frisse wandeling of om er een culinair adresje uit te proberen. Citytrippen in eigen land … we love it! Knokke is dan zeker de ideale stad aan zee om te shoppen, te ontspannen of lekker te lunchen of dineren … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

COVER

Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”

Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer

El Bulli 1846 Foundation Cala Montjoi Spanje Would Be Chef Sven Ornelis14

Het mooiste culinaire museum ooit: de El Bulli 1846 Foundation

De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer

Ideaal extraatje in je gerechten: pompoenzaden

Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer

WBC-152123

Verras je huisgenoten met mijn weekmenu

Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer

Wat is een quesadilla en hoe maak je het zelf?

Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer

Hoeveel calorieën bevat een glas bier? En is dat meer of minder dan wijn?

Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Vandaag is de dag van de chocolademelk!  Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer