GEZOND SLANK NA DE FEESTEN MET DIT LEKKER WEEKMENU

Na de feesten is het zo ver… dan maken we weer allemaal goede voornemens. Er mogen wel weer wat kilootjes af. De zomer is nog ver, dat is zo, maar hoe zeggen ze dat ook alweer: summerbody’s are made in winter. En dan toch niet tijdens de kerstvakantie. Daarna dus maar.

Vooreerst is het belangrijk om te weten waarom je op je gewicht letten wil. Je moet je eigen motivatie hebben, want anders lukt het sowieso niet. Bij mij is gezondheid het belangrijkste. Ik moet ergens net boven de 75 kilo wegen om me echt goed in m’n vel te voelen. Is dat enkele kilootjes meer, dan gaat dat nog wel. Maar van zodra ik weer flirt met de 80 weet ik: ik moet weer wat extra opletten. Hier kun je de tien makkelijke, eerlijke, gezonde geboden nog eens bekijken om iets strakker, maar vooral gezond in je vel te zitten.

Maar eerlijk toegegeven: het is ook niet altijd makkelijk om gezond en lichter te koken, zeker niet zo meteen na de kerstvakantie, in die donkere kille natte januaridagen. Daarom heb ik nog eens een plezierig en erg haalbaar suggestiemenuutje gemaakt voor deze week. Vijf gerechten, om van maandag tot vrijdag gezond en vooral toch erg lekker te eten. Laat trouwens niks je tegenhouden om hier en daar het vlees en de vis te schrappen als je echt vegetarisch wilt gaan. Smakelijk allemaal! En geniet van het leven en van de nieuwe werkweek.

maandag

Dinsdag

woensdag

Donderdag

Vrijdag