Goed voor de lijn: mijn super gezonde weekmenu

Het is intussen bijna twee jaar geleden, dat de mensen van WW, het vroegere Weight Watchers, mij vroegen om een jaar lang ambassadeur te zijn voor hen. Ik moest geen punten gaan tellen of zo. Het enige wat ze me vroegen, was dat ik voor hun leden, enkele lekkere maar vooral gezonde gerechten zou gaan bedenken. Dat vond ik een fantastische opdracht.

Ik heb heel veel reacties gekregen van de leden van WW. Bijzonder veel mensen, die wel punten aan het tellen waren, en er alles aan deden om hun gewicht op een gezonde manier onder controle te houden, lieten me weten dat ze het zo fijn vonden dat ik lekkere gerechten voor hen probeerde te bedenken, die wel pasten binnen hun gezonde manier van leven.

We zijn nu bijna twee jaar verder, en ik ben geen ambassadeur meer van WW, maar de gerechten die ik voor hen maakte staan nog altijd op de blog, uiteraard. En ze worden nog altijd bijzonder veel gelezen. En omdat veel van mijn volgers met gezond en lekker eten bezig zijn, heb ik er voor de komende week een mooie selectie van gemaakt.

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

 

VRIJDAG