
HET WORDT 23 GRADEN: MIJN RECEPTEN VOOR DE BARBECUE
Joepie!! Het wordt heerlijk weer dit weekend. We mogen de hashtag #blijfinuwkot dus vervangen door #blijfinuwenhof Dat wil zeggen dat de barbecue nu echt wel van stal (of uit de kelder of het tuinhuis) gehaald mag worden. Die eerste barbecue mag van mij altijd simpel zijn: wat vleesjes, sausjes en lekkere groentjes. Maar nadien is het toch wel leuk om een beetje te gaan variëren.
Ik heb speciaal voor jullie nog eens een paar toppertjes voor op de BBQ op een rij gezet. Lamsvless bijvoorbeeld, maar ook gamba’s, een heerlijke Thaïse papillot, een veggieburger en een vispapillot, kip met asperges ook en last but not least: verrassingsbrood in de barbecue, de beste manier om een simpel afbakbrood met heerlijke restjes om te toveren tot de held van je zomerse diner.
Smakelijk eten, en geniet van de zon de komende dagen…
Reacties