Wie wil één van de meer dan dertig prachtige cadeaus uit mijn kerstboom?

Het is bijna kerstmis en daarna tellen we met veel plezier en hoop af naar een nieuw jaar. Ook al zijn we dankbaar voor de dingen die wel goed waren in 2020, en dat zijn er nog best wel wat, toch zijn er ook redenen genoeg om dit rare jaar achter ons te laten, en koers te zetten naar een beter 2021.

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet mogen genieten van deze kerstdagen in onze kleine gezinsbubbel, en in heel beperkte kring met onze geliefden buiten, al wandelend of samen rond een vuurkorf. En cadeautjes uitdelen is dan altijd leuk. Want geef nu toe: pakjes krijgen is plezierig, maar ze geven is dat zeker evenveel.

Ik ben dan ook blij dat de kerstboom van Would Be Chef ook helemaal vol zit, met meer dan dertig prachtige prijzen.

Je kunt gaan voor een diner voor twee bij La Canne En Ville in Brussel.

Er ligt een heerlijke wijnbox van œnani en Hertig Jan onder de boom.

We mogen ook enkele zalige geurkaarsen Mountain Chic van Nathalie Baeten, de vrouw van Marc Coucke weggeven.

Voor mensen die aan het bouwen zijn, of aan het verbouwen, of die echt het neusje van de zalm in hun keuken willen is er ook goed nieuws, want ik mag net dezelfde mengkraan met sproeikop en horizontale kraan om je groentjes te spoelen, van Hansgrohe weggeven.

Punch is weer helemaal hip, en ik mag trakteren op een Martini-Baccardi Bubble punchpakket. Santé.

Kookzender njam! bestaat tien jaar en ik mag 5 feestelijke kookboeken “Zoveel om te vieren” met 140 toprecepten weggeven.

Voor liefhebbers van de betere gin is dit een topprijs: een fles Tanqueray London Dry Gin Original en Sevilla. Heerlijk om et aperitieven met je knuffelcontact.

Jullie hebben al gezien dat ik recepten heb ontwikkeld voor de Moulinex iCompanion XL. Een top keukenrobot. En ja hoor, ik mag ook zo’n fantastisch apparaat weggeven.

Voor wie houdt van de bergen, en van lekker eten, ik geef mooie adventsprijzen weg samen met het prachtige Süd-Tirol.

Wil je thuis eens heerlijk dineren met je partner: ga dan voor de foodboxen van Gert De Mangeleer: dat is zalige take away op sterrenniveau.

Tien mensen mogen de komende maanden ook Curcufen uittesten. Ik ben als fervente wandelaar ook ambassadeur van dit voedingssupplement op basis van curcuma. Het helpt echt om spieren en gewrichten soepel te houden. Probeer het zeker eens uit.

En wanneer de lockdown weer versoepelt en je wil weer lekker op restaurant. Ik trakteer op een etentje voor twee in één van de restaurants van Wok Dynasty.