Het is bijna kerstmis en daarna tellen we met veel plezier en hoop af naar een nieuw jaar. Ook al zijn we dankbaar voor de dingen die wel goed waren in 2020, en dat zijn er nog best wel wat, toch zijn er ook redenen genoeg om dit rare jaar achter ons te laten, en koers te zetten naar een beter 2021.
Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet mogen genieten van deze kerstdagen in onze kleine gezinsbubbel, en in heel beperkte kring met onze geliefden buiten, al wandelend of samen rond een vuurkorf. En cadeautjes uitdelen is dan altijd leuk. Want geef nu toe: pakjes krijgen is plezierig, maar ze geven is dat zeker evenveel.
Ik ben dan ook blij dat de kerstboom van Would Be Chef ook helemaal vol zit, met meer dan dertig prachtige prijzen.
Je kunt gaan voor een diner voor twee bij La Canne En Ville in Brussel.
Er ligt een heerlijke wijnbox van œnani en Hertig Jan onder de boom.
We mogen ook enkele zalige geurkaarsen Mountain Chic van Nathalie Baeten, de vrouw van Marc Coucke weggeven.
Voor mensen die aan het bouwen zijn, of aan het verbouwen, of die echt het neusje van de zalm in hun keuken willen is er ook goed nieuws, want ik mag net dezelfde mengkraan met sproeikop en horizontale kraan om je groentjes te spoelen, van Hansgrohe weggeven.
Punch is weer helemaal hip, en ik mag trakteren op een Martini-Baccardi Bubble punchpakket. Santé.
Kookzender njam! bestaat tien jaar en ik mag 5 feestelijke kookboeken “Zoveel om te vieren” met 140 toprecepten weggeven.
Voor liefhebbers van de betere gin is dit een topprijs: een fles Tanqueray London Dry Gin Original en Sevilla. Heerlijk om et aperitieven met je knuffelcontact.
Jullie hebben al gezien dat ik recepten heb ontwikkeld voor de Moulinex iCompanion XL. Een top keukenrobot. En ja hoor, ik mag ook zo’n fantastisch apparaat weggeven.
Voor wie houdt van de bergen, en van lekker eten, ik geef mooie adventsprijzen weg samen met het prachtige Süd-Tirol.
Wil je thuis eens heerlijk dineren met je partner: ga dan voor de foodboxen van Gert De Mangeleer: dat is zalige take away op sterrenniveau.
Tien mensen mogen de komende maanden ook Curcufen uittesten. Ik ben als fervente wandelaar ook ambassadeur van dit voedingssupplement op basis van curcuma. Het helpt echt om spieren en gewrichten soepel te houden. Probeer het zeker eens uit.
En wanneer de lockdown weer versoepelt en je wil weer lekker op restaurant. Ik trakteer op een etentje voor twee in één van de restaurants van Wok Dynasty.
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer