Win een fles Ampersand Strawberry Flavour gin!

De eerste zonnestralen komen er nu en dan ff door dus we maken ons stilaan klaar om de lentezon te ontvangen en ook al stiekem weg te dromen naar de zomer. Het seizoen voor een lekkere bbq met vrienden, een ontspannende picknick of gewoon chillen aan het zwembad. En wat is er beter dan dit te doen met een smakelijke apero in de hand!

Hou je het graag fris & fruitig? Dan is de Ampersand Strawberry Flavour gin jouw premium gin om te drinken. De Ampersand Strawberry Flavour is gemaakt op basis van jeneverbessen en aardbeien uit het Zuiden van Spanje. Resultaat is een evenwichtige en veelzijdige gin, met een mix van citrustoetsen en zoete aardbeiden.

De Ampersand Strawberry Flavour gin kleurt fonkelend roze natuurlijk. Denk aan een goed gebalanceerde gin met een levendig en fruitig palet. Het is trouwens ook de ideale gin om te combineren voor tal van cocktails. Richtprijs voor een fles van 70 cl is € 33,-, verkrijgbaar in de drankenhandel. Voor meer informatie surf naar de Osborne website.

Ben jij al klaar voor de zomer en wil je een fles Ampersand Strawberry Flavour gin in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet haal jij binnenkort al de zon in huis. Santé!

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet je minstens 18 jaar oud zijn.