Advertentie: Ik was blij om dit tussendoortje in Mallorca te vinden

Jullie weten dat ik sinds jaar en dag ambassadeur ben van nākd. Ik was dan ook super blij en een beetje verrast dat ik de gezonde repen, gemaakt met fruit en noten, vorige week ook tegen kwam in de luchthaven van Mallorca. Op mijn reis rond de wereld voor ons ochtendprogramma heb ik nauwelijks bagage mee. Mijn studio is bijvoorbeeld enkel een laptop die in een kleine koffer past. Maar ik moet door het vele reizen ook uitkijken dat ik niet teveel junkfood ga eten onderweg. Als je dan de repen van nākd. zomaar op de luchthaven vindt, dan ben je natuurlijk super blij. Die smaakte!

Nākd. staat immers voor gezond snacken binnen een gezonde levensstijl. De raw fruit & nut bars bestaan enkel en alleen uit fruit en noten en zitten dus boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten. De repen worden koudgeperst om alle voedingsstoffen te bewaren. Daarnaast bevatten ze geen toegevoegde suikers, honing, siropen, vetten en bewaarmiddelen. Puur natuur en voedzaam dus! Ze zijn een ideaal en lekker tussendoortje want door het gedroogd fruit met noten te combineren worden de vruchtensuikers extra verpakt. Zo hebben ze minder invloed op je bloedsuikerspiegel en heb je langer een voldaan gevoel.

Is het je trouwens opgevallen dat nākd. in een nieuw en hip jasje zit? Begin dit jaar kwam er een mooie rebranding. Zo willen ze op een transparante en informatieve manier communiceren over hun producten. Op de verpakking zie je nu bijvoorbeeld meteen dat het om gezonde én lekkere raw fruit & nut bars gaat. Daarnaast worden de gezondheidsclaims er heel duidelijk op weergegeven. Je ziet meteen welke noten en welk soort fruit er in de repen zit. Op de achterkant vind je bovendien een heel duidelijke lijst van ingrediënten. Geen geheimen meer. Tot slot hebben ze voor zachte en natuurlijke kleuren gekozen die de natuurlijke aard van de repen ondersteunt.