Bakken als een pro kan nu dankzij de bakmixen van Roger van Damme

Super lekker nieuws! Nu het land weer in een halve lockdown zit gaan we met z’n allen weer veel meer thuis koken en bakken, net zoals in het voorjaar. Mijn goede vriend Roger van Damme, nog altijd de dessertkoning van het land, gaat je daar voortaan bij helpen. Want Roger komt op de markt met super gemakkelijke bakmixen. Gedaan met zoeken naar alle ingrediënten, Roger maakt het je nu wel echt easy om te schitteren in de keuken.

Zijn authentieke en populaire recepten van pannenkoeken, botercake, suikerwafels, brownies, boterwafeltjes en oliebollen kun je nu zoveel makkelijker zelf thuis klaarmaken, dankzij deze handige bakmixen waarmee je zonder voorbereiding en werkelijk in een mum van tijd geweldige desserts op tafel kan toveren. Zalig om eens met de kinderen uit te proberen op een herfstige middag.

Roger wou dit al lang doen, en is blij dat de bakmixen van Désirée er nu ook echt zijn: “Ik wil het de mensen gewoon gemakkelijker maken om lekkernijen te bakken en ik vind het heerlijk om mijn specifieke smaak te kunnen creëren. En het fijne is dat mensen die mijn bakmixen kopen geen extra aroma’s moeten toevoegen omdat deze reeds verwerkt zitten in de mix. Deze aroma’s zijn vaak enkel te koop in grote hoeveelheden of niet verkrijgbaar in de winkel. Dit maakt dat onze bakmixen werkelijk uniek zijn en met niks te vergelijken.”

Op dit moment kun je via de webshop en in de betere delicatessenzaken al de botercakemix, de boterwafelmix, de browniemix, de oliebollenmix en de pannenkoekenmix bestellen. En zijn ook een aantal extra producten om varianten in smaak te creëren: onder andere pasta van hazelnoot, pecan noot, amandel-vanille,  en pistache… Stuk voor stuk zalige smaakmakers om een extra touch aan je bakmixen te geven. Zo kan je van 1 cake mix natuur 3 of 4 verschillende soorten cake maken.