Mijn weekmenu zit boordevol zomer! Probeer maar…

Het is begin september, en joepie, daar is de zomer! Nadat het de voorbije maanden (zeg maar half jaar) zoeken was naar sprankeltjes zon om ons aan te warmen en paraplu’s om onder te schuilen, gaan we dan toch nog een lekkere nazomer krijgen. Ik hoop oprecht dat de weermannen zich niet vergist hebben en ons te zwaar verlekkerd hebben.

En ik hoop ook dat de barbecue nog niet in de garage, de kelder of het tuinhuis is opgeborgen. En als dat wel het geval zou zijn: haal maar weer buiten, je zult die kunnen gebruiken deze week. Ikzelf heb een gasbarbecue. Die heeft als voordeel dat die makkelijk en snel opwarmt en dat je er dus quasi elke dag kunt op grillen, bakken, en zelfs “koken”.

Speciaal voor deze met veel enthousiasme aangekondigde en langverwachte nazomer heb ik toch nog maar eens een selectie gemaakt van zalige barbecuegerechten en heerlijke slaatjes. Doe jezelf een lol en probeer niet te laat thuis te komen van je werk, want de dagen zijn toch alweer goed aan het korten. En geniet op het terras en in de tuin van deze prachtige week. Smakelijk.

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG