Win een Brussels Ketjep giftbox!

Maak kennis met Ketjep, Mayo, Dallas-saus & Cowboy-saus: de sauzenfamilie van het Belgische merk Brussels Ketjep!

Het sauzenmerk lanceerde als eerste Belgische ketchup brand zijn ketchup in november 2012. Hun klassieker bevat meer dan 50% meer tomaten dan die van andere merken. Resultaat was een frisse en smakelijke ketchup met een eerder licht zure smaak. Maar omdat Ketjep zo lekker liep, vroeg het publiek meer en kreeg daarom in april 2013 een nieuwe saus er bij met hun allereerste mayonaise. Om het perfecte recept voor hun mayo te kunnen selecteren, werden 3 stalen naar enkele Brusselse chefs gestuurd. Via een sms-actie werd de winnaar gekozen.

Januari 2014 leverde de komst van de Dallas-saus. Een saus die pikanter was en perfect paste op het schap tussen de andalouse en samoerai. Later volgden nog de Cowboy-saus, een originele saus, geschikt voor de grill & bbq. Prijzen voor een Ketjep saus starten vanaf € 3,89/stuk. Check de Brussels Ketjep website voor alle verkooppunten of de online shop! Of volg Brussels Ketjep via Instagram!

Als je wil kennismaken met deze sauzen dan is de gift box misschien wel iets voor jou met vier héérlijke sauzen waaronder Brussels Ketjep, Mayo, Dallas en Cowboy. Door de voorbije coronaperiode zijn we gelukkig allemaal bewuster lokaal beginnen shoppen. Als je wil genieten van de lekkerste Belgische sauzen tijdens het komende barbecueseizoen dan is Brussels Ketjep je perfecte sauspartner. Of zoals Brussels Ketjep zelf zegt ‘Belgians do it better’.

Speel mee met onderstaande wedstrijd en proef de lekkerste sauzen van eigen Belgische bodem & win een Brussels Ketjep giftbox t.w.v. € 12,9. Come on Ket!