Win een Christmas box met een Mini.T theemachine van Special.T t.w.v. € 99,-!

Met de feestdagen in aantocht begint vermoedelijk ook je zoektocht naar het perfect cadeau. Niets leukers dan iets voor de keuken uit je cadeauhoed toveren. En zeker als het iets übertrendy en smaakvol is. Perfect geschenk is dan de Mini.T theemachine van Special.T.

Met Special.T kan je rekenen op een kwaliteitsvolle en vooral handige manier om je kopje thee op de beste manier te serveren. Het apparaat is ontwikkeld zodat het maar liefst 256 verschillende theecapsules kan herkennen én de bereidingstijd voor je in de gaten kan houden. Met één druk op de knop regel je de sterkte en de grootte van je thee.

Thee in capsules, kan dat? Ja! Hele theeblaadjes zijn bewaard in hermetisch gesloten capsules om ze te beschermen tegen licht, lucht en vocht en om hun aromatische rijkdom volledig te behouden. In alle eenvoud het perfecte kopje thee. Je kiest er uit een selectie van 35 soorten (biologische) thee, infusies en Rooibos. Oneindig veel theevariaties dus voor de komende warme kerst!

Voor meer informatie over alle Special.T machines, surf naar de Special.T website.

Wil jij alvast je kans wagen en dit coole kerstgeschenk aka een Christmas box met Mini.T theemachine van Special.T t.w.v. € 99,- in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet ben jij de nieuwste Vrouwtje Theelepel des huizes. Succes!