Win een fles Seedlip Grove 42!

Je kent het eeuwige dilemma ‘Wat te drinken als je niet drinkt’ allicht wel. Je bent bob voor je vrienden die avond of je hebt gewoon even geen zin in alcohol. Het kan gebeuren! En dan volgt al snel de vraag wat je dan wel wil drinken.

Sinds enkele jaren is er Seedlip uit Londen, die garant staat voor een geavanceerd alternatief voor overdreven zoete of fruitige opties: gedistilleerde non-alcoholische spirits! Seedlip wordt vaak omschreven als een non-alcoholische gin maar in werkelijkheid is het dat eigenlijk niet. Het enige wat beiden gemeen hebben is water. Voor gin heb je jeneverbessen nodig en dat zit niet in Seedlip.

Seedlip lanceerde net hun 3de non-alcoholische spirit: de Grove 42. Deze variant zet de sinaasappel centraal; met smaken van zure sinaasappel (pomerans), mandarijn, bloedsinaasappel, citroengras, gember en citroen. Grove 42 combineert moeiteloos met tonic en een getwiste sinaasappel on top. Maar je kan het ook met andere cocktails of soda mixen.

Seedlip liet je al eerder genieten van smaken als Spice 94 en Garden 108. Stuk voor stuk complexe blends vol kruidige aroma’s die zorgen voor een lekkere gelaagdheid in je glas. Telkens suikervrij en zonder alcohol.

Check de Seedlip website voor meer informatie!

Seedlip wordt geserveerd in tal van prestigieuze cocktailbars, hotels en restaurants in wereldsteden als Londen, Barcelona, Stockholm, New York, Hong Kong, San Francisco, New York en Sydney. Het is verkrijgbaar in de betere drankenhandel & via de Seedlip website voor € 29,95 voor 70 cl.

Wil jij alvast proeven van dit héérlijke alcoholloze godendrankje? Vul snel onderstaande vraag in & wie weet sta jij binnenkort te nippen van deze smaakvolle Seedlip Grove 42! Santé.