Win het boek Brussels’ Kitchen!

Durf jij ook al eens citytrippen in eigen land? Dan is er goed nieuws want in het boek Brussels’ Kitchen II van Chloé Roose krijg je een overzicht aan de nieuwste hotspots to eat out in style in onze eigen hoofdstad.

Chloé Roose is de drijvende kracht achter Brussels’ Kitchen, de website voor alle Brusselse foodies in het Engels en in het Frans. Daar kan je terecht voor tal van must-visit adresjes, niet voor de handliggende plekjes en de laatste nieuwe hotspots. Chloé trekt door gans Brussel en deelt alles op in 7 districten. Allemaal stuk voor stuk places-to-be die de Brusselse food scène gezicht geven.

Voor een klein voorsmaakje, surf naar www.brusselskitchen.com Of klik hier en bestel alvast deel I of deel II van het Brussels’ Kitchen boek voor slechts € 19,95. Of volg Brussels’ Kitchen via Instagram voor nog meer inspiratie!

Wil jij alvast een gratis exemplaar in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet ben jij binnenkort de hipste vogel thuis met de grootste kennis aan adresjes Bruxellois!