Win het boek The Breakfast Club!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat weten we al langer. Maar niet iedereen slaagt er in om ’s ochtends goed te ontbijten. Soms door gebrek aan tijd, en soms door gebrek aan inspiratie.

Wat is het allerbelangrijkste als het op gezond ontbijten aankomt? Variatie! Denk aan een goeie mix van verschillende voedingsstoffen, zodat je al je nodige vitaminen, vezels en mineralen binnen hebt. Je lichaam is meteen klaar om er in te vliegen. Inspiratie nodig om het ontbijt tot een stevig ochtendritueel te verheffen? Goed nieuws want voortaan is er het boek The Breakfast Club van Ellen Van Gool.

Onder het motto ‘Ontbijt als een koning met de queen of breakfast‘ lanceert Ellen Van Gool haar ontbijtbijbel om van elke ochtend een feest te maken, alles netjes opgedeeld per seizoen. Je krijgt recepten voor o.a. kiwiontbijtrepen, zelfgemaakte chocopasta, ontbijtwrap, granola, havermout, avocadotoast tot smoothies, rijstpap en pannenkoekjes. Tientallen ideeën om ’s ochtends zelf aan de slag te gaan.

Ellen Van Gool is bovendien geen leek in de keuken. Als foodblogger is ze al jaren aan de slag onder de naam Kokerellen. Elke maandag en donderdag deelt ze gezonde recepten, culinaire hotspots en interessante artikels over voeding.

Met The Breakfast Club brengt ze ongeveer 60 van haar favoriete ontbijtrecepten samen. Belangrijk ze maakt geen gebruik van onuitspreekbare benodigdheden, geen moeilijke keukentools maar eerder eenvoudige en snelle maaltijden met zo weinig mogelijk ingrediënten. Voor meer informatie surf naar de website van uitgeverij Lannoo of naar de Kokerellen blog.

Het boek The Breakfast Club van Ellen Van Gool is verkrijgbaar in de boekhandel voor € 19,99.

Wil jij alvast jouw exemplaar van het boek in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet ben jij voortaan queen of king van het ontbijt. Goeiemorgen, morgen!