Win het volledige Brussels Ketjep assortiment!

Maak kennis met Ketjep, Mayo, Mostoed, Dallas-saus, Cowboy-saus en de saus 16-20: de sauzenfamilie van het Belgische merk Brussels Ketjep!

Het sauzenmerk lanceerde als eerste Belgische ketchup brand zijn ketchup in november 2012. Hun klassieker bevat meer dan 50% meer tomaten dan die van andere merken. Resultaat was een frisse en smakelijke ketchup met een eerder licht zure smaak. Maar omdat Ketjep zo lekker liep, vroeg het publiek meer en kreeg daarom in april 2013 een nieuwe saus er bij met hun allereerste mayonaise. Om het perfecte recept voor hun mayo te kunnen selecteren, werden 3 stalen naar enkele Brusselse chefs gestuurd. Via een sms-actie werd de winnaar gekozen.

Januari 2014 leverde de komst van de Dallas-saus. Een saus die pikanter was en perfect paste op het schap tussen de andalouse en samoerai. Later volgden nog Mostoed (Brussels voor mosterd) en de Cowboy-saus, een originele saus, geschikt voor de grill & bbq. Na de aanslagen in Brussel was het nodig om België terug wat positiever in het daglicht te zetten. Daarom schoot Brussels Ketjep het allereerste pak friet de stratosfeer in tot maar liefst 37km hoogte. Hiervoor ontwikkelde Brussels Ketjep speciaal de saus 16-20. Een saus die ondertussen ook vast in het assortiment zit.

Prijzen voor een Ketjep saus starten vanaf € 3,6/stuk. Check de Brussels Ketjep website voor alle verkooppunten!