Supertof nieuws enkele minuten geleden. Studio 100 maakte daarnet bekend dat het nieuwe restaurant “Chef’s Club” vanaf november exclusief haar deuren zal openen in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs … Lees meer
Gisterenavond ben ik een psychologische grens over gegaan. Ik heb het enige ingrediënt dat ik echt absoluut afschuwelijk vind, toch gegeten. Ik at een patrijsje op restaurant … Lees meer
Volgende week start mijn kookprogramma samen met Roger van Damme op njam! En naar aanleiding daarvan ben ik verschillende interviews aan het doen voor de boekjes … Lees meer
Zo vriendjes, het weekend is alweer achter de rug! Voor mij eerlijk gezegd een zalig weekend. Ik heb veel gewandeld, heb veel DJ-sets achter de rug. Gisteren gingen we lunchen bij een hele lieve neef van me en zijn vriend, en die twee koken zalig … Lees meer
Mij maakt het niet uit waar ik ga tafelen, als het maar lekker is. Dat geldt voor sterrententen en voor gewone restaurants en bistro’s. Ik vind de kwaliteit van het eten in ons land meestal heel OK … Lees meer
Tijd voor een kleine biecht. Ik was gisterenavond in het Koning Boudewijn Stadion voor de match van onze Rode Duivels tegen San Marino. Eerst had ik nog een DJ-set gedraaid voor een paar duizend kinderen, aan de ingang van het stadion, in het ING Kids Village, en daarna ben ik met mijn broer Arn naar de match gaan kijken … Lees meer
Ik heb de voorbije weken op m’n Instagram al flink zitten teasen. Je zag me al meermaals passeren met een raar blauw-paars ontploft hoofd. “Heb je een plofkraak gepleegd … Lees meer
Heel veel commotie gisteren over een smakeloze advertentie van Bicky Burger. En terecht. In de tekening die op Facebook werd gepost mept een man zijn vrouw omdat ze zijn Bicky Burger in een verkeerd doosje aanbiedt … Lees meer
Ik kan het me nog goed herinneren. 9 oktober 2009 was een trieste dag. Kort na mijn toenmalige ochtendshow op Qmusic kreeg ik een erg triest telefoontje … Lees meer
Je weet dat ik elke dag thee drink met kokend water, een halve citroen, en een lekker veel verse gember. Nadat we vorige week opnames hadden van “Van Passie tot Perfectie”, en daar een Thaise vol-au-vent maakten, kreeg ik plots een extra idee … Lees meer
Vandaag, dinsdag 8 oktober, is een hele grote wereldster jarig… Hij wordt 34. En hij staat hier samen met mij op de foto… Toen we ooit in Tickets van Albert Adria in Barcelona zaten te dineren met vier bevriende koppels, kwam hij plotseling binnen gewandeld, samen met een manager en een bodyguard … Lees meer
De constante druk van de (bijna) perfectie is echt wel zwaar om dragen. Dat blijkt nu er alweer een driesterrenrestaurant in de Benelux de deuren dicht gaat doen … Lees meer
Het is een fijne traditie geworden om jullie elke week een menu voor te schotelen. Het is mijn manier om jullie inspiratie te geven om de komende dagen eens iets anders te koken … Lees meer
Ik heb echt behoorlijk zotte weken achter de rug. Drukke ook. De Top2000 op Joe. Er waren de opnames voor ons nieuwe Tv-programma op njam! waarin ik simpele gerechten ga maken die Roger van Damme naar een heel ander niveau gaat tillen … Lees meer
Vanmiddag mocht ik samen met Johan Boskamp en meer dan 400 andere gasten aanschuiven aan de Langste Mosseltafel van België, in Antwerpen. Maar liefst 600 kg Zeeuwse mosselen werden in traditionele zwarte mosselpotten geserveerd, aan een tafel van 175 meter … Lees meer
Elke zondag vragen we een BV wat zijn of haar laatste avondmaal zou zijn. Drie weken geleden was Stan Van Samang onze gast die voor een gerecht van z’n mama Agnes zou gaan, en twee weken terug vertelde Anderlecht voorzitter en succesvol ondernemer Marc Coucke dat Peter Goossens en Wout Bru zijn dochter Alysée als souschef zouden mogen bijstaan om een heerlijke Belgische klassieker te bereiden … Lees meer
Deze week waren de opnames van “Van Passie tot Perfectie”, het nieuwe kookprogramma dat ik samen met Roger van Damme op njam! ga presenteren vanaf 27 oktober … Lees meer
Joepie! Ik mag het nu echt aankondigen. Vanaf 27 oktober kun je me aan de slag zien op njam! Het was mijn goede vriend Roger van Damme, de beste patissier van de wereld, die mij vroeg of ik zin had om samen eens een tof kookprogramma te maken … Lees meer
Verontrustende cijfers die gisteren in het nieuws zaten. Voor het eerst zijn er meer mensen met overgewicht dan mensen met een gezond gewicht in ons land … Lees meer
Al jaren wordt er door bepaalde drukkingsgroepen geklaagd in Barcelona over het teveel aan toeristen. Vooral het type “zatte Britse vrijgezellengroep” werkt de lokale bevolking danig op de heupen … Lees meer
Ik ben super super blij: mijn goede vriend Roger van Damme en ik gaan samen een tv-programma maken. De details volgen snel, maar deze week vinden de opnames al plaats … Lees meer
Mag ik de maandag eens beginnen met een fijn bericht: ik ben gelukkig. Ik sport weer veel, drink veel water, drink geen alcohol door de week, en ik let goed op wat ik eet … Lees meer
Ik hou heel veel van Zeeuwse mosselen, dat weten jullie. Ik eet ze graag puur natuur, met wat brood bij, of Belgische frietjes, maar maak er ook graag originele gerechten mee … Lees meer
Het is een gezellige traditie aan het worden. Elke zondag vragen we een BV wat zijn of haar laatste avondmaal zou zijn. Drie weken geleden was Stan Van Samang onze gast die voor een gerecht van z’n mama Agnes zou gaan, en twee weken terug vertelde Anderlecht voorzitter en succesvol ondernemer Marc Coucke dat Peter Goossens en Wout Bru zijn dochter Alysée als souschef zouden mogen bijstaan om een heerlijke Belgische klassieker te bereiden … Lees meer
Probeer jij, net als ik, je gewicht wat onder controle te houden, door wat te sporten, en voorzichtiger te zijn met wat je eet? Dan moet je er ook voor zorgen dat je slim gaat shoppen … Lees meer
Het is goed om lekker en gezond te eten. Daar is geen discussie over. Ik ben ook weer erg goed aan het opletten. Maar als je wil afvallen moet je toch ook een beetje uitkijken wat je precies eet … Lees meer
Tenminste, dat blijkt uit nieuwe cijfers van bij onze Noorderburen, waar de vegetarische alternatieven misschien nog populairder zijn, en meer in the picture worden geplaatst, dan bij ons in België … Lees meer
Het zijn weer absolute feestweken. Want we zijn bij Joe volle bak bezig met de TOP 2000. Gisteren openden we om 8 uur deze fijne hitlijst in het gezelschap van Ronan Keating van Boyzone … Lees meer
Geen gemakkelijk weekje dat er aankomt. Het wordt namelijk niet zo’n geweldig weer. Het weekend was best lekker, zeker zaterdag. Maar de regen die we aan het einde van de zondag kregen, zullen we de hele week geregeld moeten verdragen … Lees meer
Het is weer zover. Alles is nu al rond. De kalender is erbij gehaald, ingevuld, en die stress hebben we dus ook weer achter de rug. Ik weet al wanneer we naar Barcelona vliegen … Lees meer