Nieuws

Breaking News: Roger van Damme opent nieuw (tijdelijk) restaurant

Breaking News: Roger van Damme opent nieuw (tijdelijk) restaurant

Supertof nieuws enkele minuten geleden. Studio 100 maakte daarnet bekend dat het nieuwe restaurant “Chef’s Club” vanaf november exclusief haar deuren zal openen in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs … Lees meer

Het is gebeurd: ik heb mijn haat-ingrediënt gegeten. En het was lekker...

Het is gebeurd: ik heb mijn haat-ingrediënt gegeten. En het was lekker…

Gisterenavond ben ik een psychologische grens over gegaan. Ik heb het enige ingrediënt dat ik echt absoluut afschuwelijk vind, toch gegeten. Ik at een patrijsje op restaurant … Lees meer

Niet tof: de lelijkste roddel over mijzelf!

Niet tof: de lelijkste roddel over mijzelf!

Volgende week start mijn kookprogramma samen met Roger van Damme op njam! En naar aanleiding daarvan ben ik verschillende interviews aan het doen voor de boekjes … Lees meer

Mag ik even helpen? Het nieuwe weekmenu

Mag ik even helpen? Het nieuwe weekmenu

Zo vriendjes, het weekend is alweer achter de rug! Voor mij eerlijk gezegd een zalig weekend. Ik heb veel gewandeld, heb veel DJ-sets achter de rug. Gisteren gingen we lunchen bij een hele lieve neef van me en zijn vriend, en die twee koken zalig … Lees meer

Dit ergert me al lang in veel restaurants en brasserieën

Dit ergert me al lang in veel restaurants en brasserieën

Mij maakt het niet uit waar ik ga tafelen, als het maar lekker is. Dat geldt voor sterrententen en voor gewone restaurants en bistro’s. Ik vind de kwaliteit van het eten in ons land meestal heel OK … Lees meer

Ik heb twee keer stevig gezondigd gisteren...

Ik heb twee keer stevig gezondigd gisteren…

Tijd voor een kleine biecht. Ik was gisterenavond in het Koning Boudewijn Stadion voor de match van onze Rode Duivels tegen San Marino. Eerst had ik nog een DJ-set gedraaid voor een paar duizend kinderen, aan de ingang van het stadion, in het ING Kids Village, en daarna ben ik met mijn broer Arn naar de match gaan kijken … Lees meer

Fijn nieuws: ik ben de nieuwe ambassadeur van Nakd!

Fijn nieuws: ik ben de nieuwe ambassadeur van Nakd!

Ik heb de voorbije weken op m’n Instagram al flink zitten teasen. Je zag me al meermaals passeren met een raar blauw-paars ontploft hoofd. “Heb je een plofkraak gepleegd … Lees meer

Nooit meer Bicky Burger!?

Nooit meer Bicky Burger!?

Heel veel commotie gisteren over een smakeloze advertentie van Bicky Burger. En terecht. In de tekening die op Facebook werd gepost mept een man zijn vrouw omdat ze zijn Bicky Burger in een verkeerd doosje aanbiedt … Lees meer

10 jaar geleden was een trieste dag: Afscheid van mijn vriend Felice

10 jaar geleden was een trieste dag: Afscheid van mijn vriend Felice

Ik kan het me nog goed herinneren. 9 oktober 2009 was een trieste dag. Kort na mijn toenmalige ochtendshow op Qmusic kreeg ik een erg triest telefoontje … Lees meer

Slim extraatje in mijn gember en citroenthee

Slim extraatje in mijn gember en citroenthee

Je weet dat ik elke dag thee drink met kokend water, een halve citroen, en een lekker veel verse gember. Nadat we vorige week opnames hadden van “Van Passie tot Perfectie”, en daar een Thaise vol-au-vent maakten, kreeg ik plots een extra idee … Lees meer

Raadseltje: Met welke jarige wereldster zat ik ooit op restaurant?

Raadseltje: Met welke jarige wereldster zat ik ooit op restaurant?

Vandaag, dinsdag 8 oktober, is een hele grote wereldster jarig… Hij wordt 34. En hij staat hier samen met mij op de foto… Toen we ooit in Tickets van Albert Adria in Barcelona zaten te dineren met vier bevriende koppels, kwam hij plotseling binnen gewandeld, samen met een manager en een bodyguard … Lees meer

En alweer sluit er een restaurant met drie sterren de deuren

En alweer sluit er een restaurant met drie sterren de deuren

De constante druk van de (bijna) perfectie is echt wel zwaar om dragen. Dat blijkt nu er alweer een driesterrenrestaurant in de Benelux de deuren dicht gaat doen  … Lees meer

Het lekkere weekmenu voor deze week

Het lekkere weekmenu voor deze week

Het is een fijne traditie geworden om jullie elke week een menu voor te schotelen. Het is mijn manier om jullie inspiratie te geven om de komende dagen eens iets anders te koken … Lees meer

Na 15 jaar ga ik binnenkort verhuizen. Zot spannend!

Na 15 jaar ga ik binnenkort verhuizen. Zot spannend!

Ik heb echt behoorlijk zotte weken achter de rug. Drukke ook. De Top2000 op Joe. Er waren de opnames voor ons nieuwe Tv-programma op njam! waarin ik simpele gerechten ga maken die Roger van Damme naar een heel ander niveau gaat tillen … Lees meer

Record Langste Mosseltafel nipt niet gebroken door herfstweer

Record Langste Mosseltafel nipt niet gebroken door herfstweer

Vanmiddag mocht ik samen met Johan Boskamp en meer dan 400 andere gasten aanschuiven aan de Langste Mosseltafel van België, in Antwerpen. Maar liefst 600 kg Zeeuwse mosselen werden in traditionele zwarte mosselpotten geserveerd, aan een tafel van 175 meter … Lees meer

Het Laatste Avondmaal Van Geert Hoste

Het Laatste Avondmaal Van Geert Hoste

Elke zondag vragen we een BV wat zijn of haar laatste avondmaal zou zijn. Drie weken geleden was Stan Van Samang onze gast die voor een gerecht van z’n mama Agnes zou gaan, en twee weken terug vertelde Anderlecht voorzitter en succesvol ondernemer Marc Coucke dat Peter Goossens en Wout Bru zijn dochter Alysée als souschef zouden mogen bijstaan om een heerlijke Belgische klassieker te bereiden … Lees meer

"Bijna een oog kwijt" door de hete peper in mijn ogen...

“Bijna een oog kwijt” door de hete peper in mijn ogen…

Deze week waren de opnames van “Van Passie tot Perfectie”, het nieuwe kookprogramma dat ik samen met Roger van Damme op njam! ga presenteren vanaf 27 oktober … Lees meer

27 oktober is het zo ver! Dan begint ons programma op Njam!

27 oktober is het zo ver! Dan begint ons programma op Njam!

Joepie! Ik mag het nu echt aankondigen. Vanaf 27 oktober kun je me aan de slag zien op njam! Het was mijn goede vriend Roger van Damme, de beste patissier van de wereld, die mij vroeg of ik zin had om samen eens een tof kookprogramma te maken … Lees meer

Helft van de Belgen te dik: zo kun je er iets aan doen!

Helft van de Belgen te dik: zo kun je er iets aan doen!

Verontrustende cijfers die gisteren in het nieuws zaten. Voor het eerst zijn er meer mensen met overgewicht dan mensen met een gezond gewicht in ons land … Lees meer

Zo wil Barcelona de toeristen wegjagen

Zo wil Barcelona de toeristen wegjagen

Al jaren wordt er door bepaalde drukkingsgroepen geklaagd in Barcelona over het teveel aan toeristen. Vooral het type “zatte Britse vrijgezellengroep” werkt de lokale bevolking danig op de heupen … Lees meer

Yes! Roger van Damme en ik gaan samen TV maken

Yes! Roger van Damme en ik gaan samen TV maken

Ik ben super super blij: mijn goede vriend Roger van Damme en ik gaan samen een tv-programma maken. De details volgen snel, maar deze week vinden de opnames al plaats … Lees meer

Afvallen, net als ik? Dit is mijn weekmenu!

Afvallen, net als ik? Dit is mijn weekmenu!

Mag ik de maandag eens beginnen met een fijn bericht: ik ben gelukkig. Ik sport weer veel, drink veel water, drink geen alcohol door de week, en ik let goed op wat ik eet … Lees meer

Schuif op 6 oktober met de Would Be Chef aan aan de Langste Mosseltafel in Antwerpen

Schuif op 6 oktober met de Would Be Chef aan aan de Langste Mosseltafel in Antwerpen

Ik hou heel veel van Zeeuwse mosselen, dat weten jullie. Ik eet ze graag puur natuur, met wat brood bij, of Belgische frietjes, maar maak er ook graag originele gerechten mee … Lees meer

Het "verrassende" laatste avondmaal van Anke Buckinx

Het “verrassende” laatste avondmaal van Anke Buckinx

Het is een gezellige traditie aan het worden. Elke zondag vragen we een BV wat zijn of haar laatste avondmaal zou zijn. Drie weken geleden was Stan Van Samang onze gast die voor een gerecht van z’n mama Agnes zou gaan, en twee weken terug vertelde Anderlecht voorzitter en succesvol ondernemer Marc Coucke dat Peter Goossens en Wout Bru zijn dochter Alysée als souschef zouden mogen bijstaan om een heerlijke Belgische klassieker te bereiden … Lees meer

WIL JE AFVALLEN? 10 SLIMME TIPS OM GEZONDER TE WINKELEN!

Wil je afvallen? 10 slimme tips om gezonder te winkelen!

Probeer jij, net als ik, je gewicht wat onder controle te houden, door wat te sporten, en voorzichtiger te zijn met wat je eet? Dan moet je er ook voor zorgen dat je slim gaat shoppen … Lees meer

Gezonde ingrediënten, maar wel bomvol calorieën

Gezonde ingrediënten, maar wel bomvol calorieën

Het is goed om lekker en gezond te eten. Daar is geen discussie over. Ik ben ook weer erg goed aan het opletten. Maar als je wil afvallen moet je toch ook een beetje uitkijken wat je precies eet … Lees meer

Ondanks "populaire" alternatieven: er wordt weer meer vlees gegeten!

Ondanks “populaire” alternatieven: er wordt weer meer vlees gegeten!

Tenminste, dat blijkt uit nieuwe cijfers van bij onze Noorderburen, waar de vegetarische alternatieven misschien nog populairder zijn, en meer in the picture worden geplaatst, dan bij ons in België … Lees meer

5 artiesten uit de Joe TOP2000 die ook wijnboer zijn

5 artiesten uit de Joe TOP2000 die ook wijnboer zijn

Het zijn weer absolute feestweken. Want we zijn bij Joe volle bak bezig met de TOP 2000. Gisteren openden we om 8 uur deze fijne hitlijst in het gezelschap van Ronan Keating van Boyzone … Lees meer

Ik maak je week makkelijker met dit lekkere weekmenu!

Ik maak je week makkelijker met dit lekkere weekmenu!

Geen gemakkelijk weekje dat er aankomt. Het wordt namelijk niet zo’n geweldig weer. Het weekend was best lekker, zeker zaterdag. Maar de regen die we aan het einde van de zondag kregen, zullen we de hele week geregeld moeten verdragen … Lees meer

Ben ik knettergek? Zo ziet mijn kerstplanning er uit!

Ben ik knettergek? Zo ziet mijn kerstplanning er uit!

Het is weer zover. Alles is nu al rond. De kalender is erbij gehaald, ingevuld, en die stress hebben we dus ook weer achter de rug. Ik weet al wanneer we naar Barcelona vliegen … Lees meer